//mustache girl.
WhatsBlogg guys :)
Sunday, January 13, 2013 | 4:39 AM | 0 weird people


Hai , Assalamualaikummm xxx
Hellow guysss . Apa khabar semuaaaa ? sehat ? sofiaaa dkt sini sehat so hope korang semuaaa jugak sehatt . Hihi . so , tengah buat apaa tu semuaaa ? ish , ofcos lah tgh bacaaa blog sofia right ? Hihi . ya ya ya , i know . sofia bodoh sikit je . tayah gelak :P wek !

So , now , sofiaaa sedang MENGHITUNG HARI untuk pmr . Kahkahkah :P Its not funny at you think . blurrr :# so . yg UPSR , PMR & SPM candidates this year dah ready ? Hhahahaa . its come baby . Alah , watlek jeee . UPSR je pun , PMR je pun SPM tuuuu ! Hhaahaha . sofia doaakan korang semua suksess ^^ Okeyy baby (y)

Korang tahu tak , abah sofia kataaa , diaa nak sofia dapat apa yg diaa target . hello ? tahu tak dia target sofia berapa ? dia target sofia 8A ! Ohh no ! if sofiaa ta dapat apa yg dia target im gonna missing my bb till SPM . Ohh :( Tak sanggup ! So kena study betul betul ! Yeah ! Cyaiyok ! cyaiyokk ! Hahaha . Hope korang pun doaakan sofiaaa k ? sofia doaakan korang , korang doaakan sofiaa :'** 

tapi bila fikir balik kan ? sofiaaa bukannya pandai pun :(( tapi tapeeeee . i will do the best ! Hehehehehe . semangat ni . Tahun ni tak duduk dgn syera & eyka . sbb duduk dua dua orang . Alah , tapi tetao jumpa jugakk , sofia dalam kelas duduk sebelah nurina . best duduk dgn diaaaa ! i share lots of my secret . Hahahaha , nak tahu ? go die first baby :'*

so , target korang berapaaa untuk periksa periksa besar ni ? sofiaa just target 6A je . itu je yg berani . Hhaahha , lagi duaa tu " SEJARAH " & " GEOGRAFI " ta brani sangat . Hahaha . and you know , sofia skrng tuition woo . percayaa tak ? percaya tak ? Hhaaha , percayalahh T.T Betullah , sofiaaa tuition skrng , dkt atas MCD Sri GOMBAK . Hahahha , if tunggu umi lamaa , boleh lepak mcd doh . wuu wu wuu . syokk . Hahaha . tapi masaalahnya umi selalu amik on time . so can't lah lepak xD

Dekat tuition tu , cikgu BM & BI dia best ! sporting habis ! Cikgu SN & MATH diaaa senang faham . tapi sofiaaa lebih suka belajar dgn cikgu Latipah . DIA BEST ! Hhahaha , so now . im busy in RABU , JUMAAT , SABTU & AHAD . So nak jumpa ? jangan jumpa time time berikut xD Okeyh ? Hhahaha , joke joke . apa apa hal DM je dkt twitter . okey baby ?\

Eh , sofia rasaa sofiaa dah banyak sangat type ni . makain lamaa makain malas pulak nak type . Hahahaha . okeylah . later sofiaaaa whatblog lagi key ? Gonna misss you guyss readder's . loveyouuuuu ! thanks for tha read my blog ! Byeeeeeee . 



xoxo Sofia Rahmad


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(