//mustache girl.
Ohh yeahhhhhhhhhhhh ( ! )
Thursday, November 1, 2012 | 7:40 AM | 0 weird people

Assalamualaikum Blogmuslim :')
Meet me again , sofia ^^ Hihik , still remember me ? hopely yes :'# Haha , so korang ? apa khabar ? if sihat Alhamdulillah :') If nope , makan ubat tau ;) sooo ~~~~
Korang dah habis exam ? Hahaha , same with me here ! Hahaha , now we are freedommmmmm !

Hahahaa , todaykan , banyakkk sangat pengalaman manis . Hahahaha ;D
Today budak budak SMK BATU MUDA form 2 telah memulangkan buku dan telah mendapat buku form 3 . omygoshh my goshh >.< Hahaha , kejapp je dah nak form 3 , PMR are comming ! Argh ! Hate it :'( Yang best nya , datang datang masuk je kelas diorng dah start nak curi buku orang . HAHA , mcm azri , dia pergi amik novel sofia then letak bawak beg , nasib kawan sofia nampak dia amik , kang ta pasal pasal kena ganti -.- haih -.-

Then sofia lepak dgn atippppah ;D Hahaha . pastu pastu pastu sesuatu yg kurang didengari telah berlaku . So , forget it , okey bebey ? Hihik ;D btw harini dalam kelas ada cikgu pun macam tada . Hahaha , serius bestt gila ! first time rasa mcm ni ;D if kat sekolah damai dulu , walaupun akhir tahun , if cikgu ada walaupun ganti , kena senyap je :3 Hihik , ops , sorry . 

To : Atip , Syera , Eyka and all thanks for todayyy ;)

Ha ! terlupa , tahu tak sofia jumpa 2 lagi twins sofia . Kiteorang lahir dalam bulan yg sama , tarikh yg sama , tahun yg sama iaitu 6 / 1 / 1998 . Hahaha , Ianya Ain & Echa . Haha , first rasa terkejut jugakklah , mcm ta percaya , then akhirnyaaaaaaaaaa :') dalam satu sekolah ada jugak twins aku . so nanti kiteorang boleh sambut sama sama . Haha , dont be jelouse ;) hmm :')

Okeylah . Stop for today , so guys yg amik SPM "Good Luck" ! I know you can do it :) 

- Assalamualaikum - 


Sofia Rahmad xoxo

WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(