//mustache girl.
Kesedihan , SELAMAT DATANG :')
Saturday, November 10, 2012 | 6:01 AM | 0 weird people

Assalamualaikum guys ..
Korang semua apa khabar ? Hmm , yes ni sofia . Hmm , no more simbol " S M I L E :) " . Hmm , sorry for that . Hmm , sofia serius no mood sangat . Hmm , harini " KEGEMBIRAAN & KESEDIHAN " datang dalam satu hari . Hanya ALLAH yang tahu betapa sakitnya , betapa beratnya dugaan ini yg perlu aku harungi :(

Kegembiraan ?
TODAY . Pagi tadi , sofia bukak twitter , kawan sofia tweet yg sofia dapat number satu :( Sofia bukak link untuk semak . Yaallah , time tu mengalirnya air mata sofia . Hmm , benda yg sofia idam idamkan nak dapatkan balik top 5 sofia dah dapat :( sofia menangis depan mak sofia . mak sofia peluk sofia sambil ckp " Tahniah sayang . Umi tahu akak boleh buat . Satu je kelemahan , Buang sifat malas DAN jangan menangis lagi demi umi boleh " . Time tu ALLAH je tahu , betapa sebaknya sofia .. Hmm , 

Petang tu , mak sofia bawak pergi jalan jalan . Harini dia sanggup layan kerenah sofia sbb dia tanak sofia menangis lagi . Hmm , Dia bawak pergi tengok wayang . Ha Ha Ha . Cerita " Instambul , AKU DATANG " . Hmm , cerita tu romentik sangat . Cerita tu sedih sangat . Cerita tu , banyak emosi . Hmm , ada satu part yg time perempuan tu kena GAME , Sofia menangis , tapi semua orang dalam panggung tu ketawa . Sofia ta tahu , why tiba tiba air mata mengalir . Hmmm , maybe atas dasar pengalaman sofia yg lalu . Hmmm . Sofia cepat cepat lap air mata tuu . Hmmmm , 

To my umi :
Umi , thanks for today . Hmm , akak tahu ini yg umi nak , umi nak anak umi berjaya . Hmm , terima kasih sbb luangkan masa untuk akak . layan kerenah akak untuk harini . terima kasih atas semangat yg umi bagi . akak janji one day i will stop cryying . Trust me .

Kesedihan ?
Hmm , malam and sekarang dan tadi . Hmm , Dugaan satu satu datang . Hmmm , sofia dah ta sanggup nak hadapi . Sorry , sofia ta boleh cerita dkt sini :( Hmm , whatsapp of bbm sofia if you really really want to know . Hmmm , Sofia rasa , sofia mcm orang bodoh yang tada prasaan ! Argh ! Tolonglah , jangan buat sofia nangis lagi ! Please ! sofia dah ta larat :( Yaallah , sofia tahu , sofia ta secantik perempuan dkt luar tu , tak sekaya mcm dia , ta perfect mcm dia , tapi perlukah awak kata dkt sofia " tunngu saya sampai keadaan terkawal " . Hmmm , then now ? Hmmm . Tapee . sofia redha . Sofia harap awak dgn dia hidup bahagia . Hmmm . 

To you guys :
Congrates ! 10 / 11 / 12 right ? 9 malam . Hmm , congrates gila gila . Sofia doakan , korang bahagia . Hmmm , cheerrs dalam semua dugaan okey ? hmmmm .


------------------------------------------------------------------------

YaALLAH , jika ada lagi har hari yg membuatkan aku menangis , kau kuatkan lah aku , kau tabahkan aku , kau berikanlah aku semangat untuk hidup yaallah :( Yaallah , kalau kau ingin menguji aku walaupun sebesar mana pun , silakan , aku terima , kerana orang yang kau selalu menguji adalah orang yg kau sayang dan orang itu takkan lama dalam dunia ini sbb kau inginkan dia bahagia dan tenang dialam sana . Hmm , dan kau menguji dia kerana kau benar benar menyayangi dia yaallah . YaALLAH , jikau kau berikan kebahagian , jangannlah kau tarik secepat kilat . Berikan dia kehidupan , berikan dia suana kegembiraan yaallah . Hmm , Yaallah , hanya kau sahaja dapat mengubati rasa ini yaallah . Hmmmmmmm



TOLONG AKU YA ALLAH !

- Sofia Rahmad xoxo -



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(