//mustache girl.
Gonna miss this momment ever :/
Friday, November 9, 2012 | 10:05 AM | 0 weird people


Asssalamualaikum guyss :'> 
Heyy Heyy ! Miss me ? yeah , me miss you more sayangg :)
So korang ? Happy holidday okeyy ? Hmmm , no more school for 2012 annymore . Hmm . Hmm . Time sekolah nak cuti ! Time cuti rasa rindu pulak nak sekolah . Hmmm . gonna miss SMK BATU MUDA :( Gonna Miss all momment dkt sekolah harini :( Gonna miss kawan kawan :( Gonna miss photoshot dgn kawan ;D Gonna miss crush ! Eh ? Hahah , joke :*

For today last sekolah , sofia rasa happy sangat ! tak mcm dulu . Mcm dkt damansara damai . Hmm , dkt sana time akhir tahu mcm .... mcm tada apa apa yg berlaku . hmm , btw dah lupa pun apa dah jadi time tahu lepas . Perluke ingat ? No ! Ta perlu lagi :)) Now , sekolah baru , bukak lah buku baru right ? Tahu tak ? Harni sofia menggila gila dgn kawan sofia , banyak gila gambar kiteorang amik . Memang menggila gila gilalah . Hahaha , 

Harini , sofia buat cupcake untuk kawan , kawan sofia . wanna see ? Just waitt :))

This ! : -

Heeee :> See that ? Lawa tak ? Lawa tak ? Haha , comel je kan ? Hehe , ya ya ya mcm tuan dia right ? Hehe , joke . then bila sofia bagi dkt diorang , sofia menggigil takut ta sedap . Balik balik je , sofia dapat text , bbm , whatsapp yg diorng ckp cupcake sofia sedap ! next year nak tempah . Hahaha , sumpah mcm ta percayaaa ! Haha , btw thannks korangg :*

Time rehat tadi , cikgu hadi suruh budak bicara berkumpul dkt kentin , cikgu hadi belanja makan -.- huuuu ~ sedapp sangat :3 SANGAT ! Hhaahaha ;D Lepas tu kan ? Tahu tak siapa yg duduk belakang sofia ? Atip -.- Dia main tolak tolak kerusi guna kaki . Hahah , mien dgn dayah sabar je . then , bila sofia pandang dia , sofia buat muka mata besar , dia pun buat . Alahai :D Hhaahahah , to atip , Terima Kasih Ucuk -.- Hhaahahah :P

So , untuk form 2 yg batch 98', are you ready for the next year ? dah ready untuk PMR guys ? Haha , kita dah lah last batch for pmr . Ta seram ke ? Hahaha , btw Good Luck annyway ! awal eh sofia wish ? Its okeyy , jadikan satu semangat , okeyy ? Hehe , so korang ? Cuti pergi mana ? Mesti such a boring bad dayyy kan ? Sofia lagi lah , ta boleh keluar ke tak -.- duduk dkt rumah mcm orang bodoh -.- can you feel that ? Hahaaha -.-

Hmmm , btw , if you want to know , tadi kan ? tengku bagi sofia Famous Amous . Yes , were friend . Tapi tak salah kan if dia nak bagi ? Hhahahahahahaah ! REZEKI , TIDAK BOLEH DITOLAK ! then sofia bagi dia cupcake sofia . Hihik , btw thanks  for tha chocolate chips tengku ! Heheheheheeh ;D

Ha ! Ha ! One more thing , tahu tak time akhir akhir nak balik sekolah tu kan ? , dah mcm tempat apa je sekolah tu . sekolah sofia harini ada lah sekumpualan budak lelaki buat group then menari dkt depan sambil menari tarian " Oppa Gannam Style " ! Serius ! Tabit springg ah dkt diorng ~ Semua enjoyy je tengok diorng . Hahaha , Patukan ? Eyka menyanyi dkt depan then ada lah orang main gitar . Tahutak ? spontan gila eyka sebut nama jepun time nyanyi tu . Hahahhaa , how romentik you are sayangg ;D Hahahahhaah , sekolah kau hado ? Tak kan ? Hihihihihihihi ,

For Aznie , Wan , Echa , Dayah , Mien , and allllllllllll ! Thanks for today guys ! Sofia hargai gila gila ! hHAHAA , nanti kita menggila dgn camera lagi okeyy ? And , sofia takkan lupakan kenangan harini :') akan sentiasa mekar di sudut hati :') remember that :') thanks again :))))

so , 
 HAPPY HOLLIDAYYYYY !
Hihi , hope have a nice day ! enjoy your dayyyyyyyyyyyyyyyyyyy !



- Sofia Rahmad xoxo -


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(