//mustache girl.
Heloooooooooooooooooooooowwwwwwwww !
Thursday, October 4, 2012 | 1:44 AM | 0 weird people


Assalamualaikum ?
 Haii reader's ? Huh ? still remember me ? Hoho ! Yes ! Sofia KEMBALI ! HaHaHa ! stop stop , mana sofia menghilangkan diri ? Hmm , sofia ta kemana mana pun , just tada masa and tada idea nak post story apa , and now , hadoih , pelambak pulakkk idea nak tulis blog . Soo . readers sofia ? sihat semua ? hopely sihat lah . sofia ? Hahaha , skrng selalu demam . Lalala ~ badan ta kuat lah katakan :) sekali lagi sofia nak mintak maaf sbb hilang dan lenyap di bumi blog . hoho ayat aku -.-

So , exam akhir tahun tengah OTW to school tu . Hahaha , lek lek , buat macam tadapape berlalu sudahlah en ? Hihi , so korang ? ready and stedy je lah en ^^ Hahaha , okey okey . "SOFIA ! STOP LAUGHING :p " Hihi , hmm , now sofia nak cerita pasal apa dulu ye ? Hmm . Hmm . Hmm . Think .... Think ..... Think .... Ohhh Ya !

My blogg ?!?!?!
Hahahaha , yesh ! tukar semuanyaaa ! Everything newww ^^ hewhew ^^ lawa right ? Yes , sofia ta dtg sekolah harini , so , sofia ta tahu nak buat apa , bosan act , then bukak laptop , tukarlah semuaaaanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) cun like me right ? hehe , yes , iknow it ^^ Hehe , thankyouu ... thankyouuu :* muahh :* So , if korang nak judge blog sofia , tengok blog korang dulu , then yg tada blog tu jangan nak bawak mulut kau yg busuk tu nak bagi tahu orang blog sofia mcm mcm . ALLAH marah :') Kita dalam blog ni nak berkawan ;) Bukan bermusuh right ?

So , stop sini je lah :) later , if ada cerita baru sofia post lagi ohhkey ? Bye :* ILOVEYOU !


LotsOfLove:
Tengku _ Sofia



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(