//mustache girl.
If you match for me, I give thanks have you: ')
Saturday, May 19, 2012 | 5:10 AM | 0 weird people

Assalamualaikum ^^
Haii gayessss ! Apa khabar si kalian semua ?  Semua nya udah makan ? udah take a shower nya belum sik ? Kok kayanya ada bauu ~ Hahahaha , Ops , ter Spekeng ENDONESIAL pulak . Eh ? Terhina pulak ~ Okey , Okeyy , Soo . Back to normal okeyy ? So , Korang semua sihat ? Hopely , korang sehat sehat je . Sofia kat sini pun , Alhamdullilah , Sihat walafiat . Hehekk .  Okey Jum ~~~~ NAK PERGI MANA ?  ---> *Sroll ke bawah*

Now , Lets we see the tittle of this storryy , Tak faham ? Haih , GAGAL ke BI dulu haaa ? Its okeyy , Tajuk dia : "Jika kau jodoh untuk ku , Aku bersyukur memiliki mu :')" Acehh , Ayat die . FewwFeww , Jiwang meyh ! Hahah ,ayat tengku tuu :* Tape tape , dia ta tahu pung kita cilok dia punya ayat . Jak gi kiteww bagi lah balik kan . Hmm , Okeyy . sofia nak cerita apa yang berlaku hari ini ! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 TETTTTTTTTTTTTTTT ! *Keyboard rosak* JokeJoke

Macam ni , pagi tadi tengku ada perlawanan BOLA . SMKBM lawan LITTEL LITTEL STAR ~ Hahaha, team maksaleh dari australia . Dari pukul 9 sampai pukul 11 dia tinggalkan sofia . sebelum dia game dia ada call sofia , dia tanya sofia nak dtg TBM ke tanak ? Pastu sofia cakap lah nak . Yelahkan , nak tengok TOMEN itew main bola . Pastu dia call lagi skali sofia cakap ta tahu dia cakap "TAYAH LAH DATANG , RAMAI LELAKI LAH" . Hmm , Patah Sejuta time tuu . ALLAH je tahu . Hmm , Patuuuu ~

Three ! Haha , joke joke . Lepastu , sofia TAK ANGKAT phone time dia call . sbb mula mula sofia tak kasi dia main bola . pastu dia cakap "dah pakai boot semua ni orang dah nampak" . Terus sofia off phone . Yelah , BOLA LAGI PENTING DARI SOFIA . Iknow It :P Then , dalam pukul 11 brape minit tah , brape saat tah , mula mula tengku call dalam 2 kali kod . sofia tak angkat sbb tak kedengaran . Hehe , 

Lepastu sofia suruh lah dia rest , yelah . baru balik dari bola terus nak layan sofia . Haih , Dah penat penat mcm tuu pun still nak otp . Time otp tuuu dah nak dkt pukul 1 . Then , dia janji dgn sofia pukul 1 dia nak rest . Tinggggggggg *PUKUL 1* dia tak off off lagi phone , dia cakap kejap kejap . belum puas nak lepaskan kerinduan . Alololo , Shuuitt je . Pastu , okey . sofia terus ckp dgn dia , terus terus terus , sampai pukul 1 : 30 . STOP otp . Sofia paksa dia rest .

Dalam otp tuuu , kiteorng cakap nak jumpe petang , Okey , dah rancang dgn icha pukul 4 gerak padang dgn balak masing masing . Tituptapp , *pukul 4:30* Langit time tuu . aduh , sumpah gelap kat bahagian BATU CAVES lah , bahagian KBM masih okeyy lagi . Then , bila tengku sampai je , terus kawasan KBM pun gelap dgn Icha nye tak dtg dtg. Sofia suruh Tengku balik , tapi dia tanak . dia cakap dia baru sampai takan nak balik dah . Hmm , Okeyy then , kiteorng jalan sambil telefon icha . Then , amik keputusan terakhir , Call FATIMAH ! *Alissa Zakaria* 

Tengku tanya dia , "Weyy , arissa mana?" Lepas tu ta tahu lagi alissa cakap apa . then tetibe tengku cakap "Ye , memang , memang janji nak jumpe kat sana" . Then kredit sofia habis . Haahhaha ;D Potong layen betul ouhh . Haih , pastu tanya tengku arissa mana , pastu nak tahu tengku cakap apa alissa cakap kat tengku yangg "DIA (icha) ada dekat SENTUL tolong mak dia apa tah" . K , time tuu memang . memang . memang . time nak confirm dgn icha dia sendiri yang cakap "Kalau petang ni i dtg rumah you , you tak jadi , siap you" . Okey NOW . Haha , siap dia nanti kat sekolah . Penyet penyet masuk dlm tin . Hahha , JOKE :p

*DAH NAK SAMPAI RUMAH* *Hujan turun* Time tuu , sumpah sejukk ~ Dah mcm bukan kat malaysia .  Tapi hujan tak delah lebat sangat . Bila dah dekat betu betul depan rumah , kiteorng lepas je tangan, bangggggggggg ! HUJAN KEMAIN TURUN LEBAT ! *Macam ada petanda je kan supaya kiteorng tak berpisah . kalau lah tak lepaskan tangan tadi , confirm tak hujan* Hehe , joke . Sofia sempat masuk rumah , Bila sofia dah masuk rumah , sofia terus naik atas , tengok tingkap , HUJAN makin lebat . YaAllah . SUMPAH kesian . Tengku time tuu mesti Kesejukan dia , sampai dia terpaksa berhenti dekat masjid . Sofia tengok je tingkap tengok hujan makin lebat menangis sofia . 

Bukan apa , yelah , dia sanggup dtg jauh semata mata nak jumpa sofia , lepastu balik dgn kesejukkan macm tuu . Hmm , lepas tu , tengku call sofia . sofia tanya dia , dekat mana , dia jawab dekat masjid . *air mata sofia mengalir*  Dia cakap sambil suara mcm menggigil gigil . sumpah kesian . Then , kiteorng OTP . sampai pukul brape tah , kiteorng off sbb apa tah tengku cakap , ta brape dengar . Ta silap sofia  , tengku tunggu bas dalam masa sejam dengan badan yang basah kuyup tu . YaALLAH . Kesiannya dia :'/

Then , dia call sofia , dia cakap dia dah sampai rumah . Alhamdulillah , tenang lah jugak hati sofia . Kalau tak , Hmmm , Susah nak cakap . Sofia tanya dia , dah mandi ? dia jawab , dah . sbb time dia kat masjid , sofia ada suruh dia janji , yang dia akan balik dan terus mandi . Dan akhirnya , dia tunaikan janji dia :') Terima kasih awak :) Dan skrng , dia tengah online facebook . Hee :>

Sofia dapat lah jugak iktibar untuk hari ini . Sofia dapat merasakan bahawa cinta dia terlalu agung buat sofia , dan sofia sebenarnya , tidak layak memiliki cinta dia . Dia terlampau baik , dia hanya sesuai untuk gadis yang baik . DAN SOFIA tidak layak menerima nya . Tetapi , jika dia benar benar JODOH masa depan sofia , sofia akan terima dia seadanya . Tidak kiralah dia tak sekacak yang lain , tidak sekaya yang sofia impikan , tetapi sofia yakin dan jamin dia mampu memberikan sofia KEBAHAGIAN di Dunia mahupun di Akhirat :) InsyaALLAH :')

Assalamualaikum :')

LotsOfLove
Tengku _Sofia :)



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(