//mustache girl.
I guess happen again :(
Monday, May 7, 2012 | 7:27 PM | 0 weird people

Hmm , Assalamualaikum guyss . Hai , Hai , Hai . Sorryyy sofia harini tulis blog ta brape nak happy :( Hmm , kenapa ? Ni lah yang sofia nak cerita neh :( Tapi sebelum tu , mcm biasa , sofia kene tanya dulu keadaan stalker & readers sofia . Hmm , So , korang semua mcm mana ? Sehat ? Alhamdulillah . Sofia ? Baru lepas baik demam neh . Okeyy  , now sofia nak share storyy sofia kat korang , tapi korang janji jugak tauu dgr dan memahami sofia . Hmmm ,

Semua orng dah tahu kan apa itu AUTO LIKE ? Hmm , yea ? yang dugunakan di FACEBOOK oleh budak budak kejar hott . Dan ianya terjadi dkt sofia . Korang , diorng buat cerita mcm mcm yang sofia ni guna auto like lah , apa lah . Sumpah . sofia tak pernah guna auto like . Hmm , Apa itu auto like ? Auto like tuu jenis yang LIKE DGN SENDIRI nya . Nak tahu mcm mana ? Pergi lah kat youtube then search " AutoLike Facebook " . Hmm ,

Skrng entah lah , diorng mcm cakp cakap lah . Korang , nak sofia storykan hall sebenar tak ? Okeyy , mcm ni ....
Semalam , sofia app semua REQUEST sofia yang beratus ratus tuu . Bila sofia app semua tuu , sofia bukak ptg tuu , diorng BOM status sofia sampai nak dkt 5 6 ratus :( Sofia ta tahu kenapa diorng buat mcm tuu . Then , semua orng pelik lah kan bru beberapa minit dah beratus like . Hmm , NI SEMUA SALAH FAHAM JE ! 

Sofia dah ta tahu naj buat apa skrang , sofia nak DEACTIVE facebook tpi kesian tengku pulak , dah ta boleh buat relayy :( Hmm , selama ni sofia fikir tengku je, maruah sofia ke apa ke sofia tak fikir , sbb diorng tuduh bukan bukan , buat cerita bukan bukan DIORNG BERDOSA dan SUMPAH SOFIA TAK AKAN MAAFKAN ! Tapi , tengku , Dia dah ckp dgn sofia jangan deactive facebook . nanti dia ta boleh buat relayy . Okey then , maybe ta tutup .

Hmm , dugaan menimpa sofia lagi . Again ! Huhu ~ Hidup ni aklau tak de dugaan tak sah kan ? Iyelah , ALLAH dah buat jalan terbaik untuk kita , dan kita hanya hadapi semua rintangan yang dia bnagi kepada kita dgn ikhlas dan sabar :) Sofia tryy untuk bersabar dgn cerita cerita yang tak muhasabah tuu . I TRYY ! Wish me luck :)

So , readder's . Semua dah tahu cerita sebenarkan , tolong sofia . Tolong bagi semangan sikit buat sofia . If you want to know , sofia ni jenis yang lemah semangat , Skali semangat sofia dan nak DOWN , susah untuk naikkan semula . Hmm , To fify , thanks . sofia hargaai sgtsgt kata kata fify tu tadi .I will try the best untuk bersabar .  Sorry again this storyy tak banyak perenggan , Sbb now sofia rasa DOWN gila . Seriusly , sorry

So , guys ! MAKE ME HAPPY please ~ Hmmmmm ,

Its okeyy , maybe dgn pergi sch sofia boleh hilang rasa semua neh . Hmm , Awayyyyyyy , Assalamualaikum :)


LotsOfLove
xoxo Tengku_Sofia


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(