//mustache girl.
Can't Forget This Momment EVER !
Saturday, April 28, 2012 | 5:05 AM | 0 weird people

Assalamualaikum ^^
Hai Blogger 's ;) Nice to meet yours back ^^ HAHA . Sorry , sofia menggilang dari dunia blog lamaaa gilaa right ? Sorry k ? I'm soo busy right now . Hehe :'> So, Readder's ? Apa khabar ? I hopely guys always be stady . Hahaha , lalalala ~
Lest we statred mengarut mangret storyy ~ Okeyy , Harini ..................... ( BERSAMBUNG ) xD

Harini sofiaa nak story pasal HARI KENTIN SMKBM . Iyap , Hari kentin sekolah baru ^^ Weeee ~ Bestt sangat ! Tapi dia tak lah banyak gerai mcm Damansara Damai , Yang best , dari pukul 8 hinggalah pukul 4 petang sofia dgn tengku asyik berkepit je . HoHo , Kau hado ? Heee ~ Jelly please , please ~ HAHAHAHA !

Sofia cerita dari awal . Nak dgr tak ? Kalau nak , dengar lah . Kalau tanak , OUT OF MY BLOG RIGHT NOW ! Hehe :'> Joke -,- Tak dgr apa apa ? Hoii , orang suruh baca , bukar suruh dgr suara sofia ;D Haaa , ni makan dia ;D Hahah , Okeyy , sofia . please be right normal . Now , 1 2 3 -------> START the story ..

Pada pukul 8 pagi , Ehhhhh , STOP ! Apa pulak dari pukul 8 pagi -,- Errr , back back back balik xD Okeyyhh . Pada pukul 7:15 pagi , arissa and the geng datang rumah sofia . Kiteorang shiap shiap semua tuu . Siap makeup lah bagai . Hahah , iyelah , Hari yang ISTEMEWA . Eh ? Hhaah , Not HARI PPKI but ianya hari KENTIN Sekolah ^^ Hahaha , Think POSITIV , NEVER NEVER EVER THINK NEGETIF !

Lepas shiap shiap tuu , Tak . Tak . Bincang bincang nya nak bertolak pergi sch pukul 7:30 . Tapi akhirnya keluar dalam pukul 8 . Tomen kita bising bising -.- Hahaaha . Membebel mengalahkan Aniyati . Haihh . Hhahaha , Joke Joke hunny :* Then singgah kedai , Cee teke beli apa ? Hahaha ! Kita beli TEPUNG ! Hoho , Iyelah , hari yang best kene akhirkan dgn best >< Yedok ? Hhaha , 

Sampai sekolah dalm pukul 8 lebih lah kod . Nak dkt dgn pukul sembilan tak salah . Then , Kiteorang tak masuk sekolah lagi tahu tak ? Dah janji dgn cikgu kene dtg sebelum pukul 8 . Bila da sampai sekolah , tak masuk pulak . Haha , Hey ! bukan sebab apa , Iyelah , cikgu ada cakap , dtg sch kene pakai seluar strekshoot ( hentam je eje ) dgn baju sukan oren , tapi masalaalahnya , sofia dgn arissa and the geng , semua pakai seluar yang ketat ketat . Ehh , tak delah ketat sangat . Hahah . Please , takeanote !

Then , kat depan pagar sekolah , ada pulak cikgu cikgu 4 5 orang yang menggedik nak spotchek bagai bagai neh :3 Tu yang tak jadi masuk tuu . HAHAHA ! Tunggu lah dgn tengku , arissa , alissa , larra dkt dkt dgn simpang jalan sekolah tuu . Tunggu tunggu tunggu sampai pukul 10 tak silap . Haha , Arrissa and the geng duduk tempat lain , sofia dgn tengku duduk tempat lain . HAHAH . Sofia dgn tengku duduk berdua je . Hehe :> DON'T BE JELLY . 

Then time nak masuk sekolah tuu , jalan dgn tengku jugakk ! Yeyyyyy ^^ Kau hadee ? Tak hade kan ? dah diam . Shuuuuuuttt ! Bahaha . Sampai lah dalam , then jumpe cikgu hadi & cikgu nazori , diorng mengarott ngarott lah apa lah . HAHA , Then masuk tandas , Ehhh , jap . jap . tapayah lah sampai kesitu sofia perlu story kat korang kan ? Then , lepas semua tuu gerak kentin . Pun dgn tengku . HAHA , k dah diam -____-

Then , tengok tengok lah diorang jual , yang best nya kelas sofia tada khemah & meja khas . Sbb lambat tempah . Hahaha , Kelakar gila kan ? Hmm , k tak kelakar . Kelas sofia jual Air . Air Oren & Sarsi kod . Entah lah , then sofia jak tengku ronda ronda satu tempat tuu , tengku pun teman lah sofia . Entah time tuu tengku ikhlas ke tak teman sofia ronda . Hmm , EH ! Mestilah dia ikhlas , dia kan TOMEN sofia . Mesti dia ikhlas punya kan ? Betul tak ?

Then BERKEPIT JELAH KITEORANG . Bila dah penat , rest , duduk duduk dkt kentin , then ajak balik tengku jalan jalan . Hahaha , shian Tomen kitewww . HAHAHA . Lepas tu , dalam pukul 3 lebih kod . Ada orang karok . Pasangan couple kod . Eh , entah lah , Sumpah suara dia Perhh , best woo ^^ Sweet pulak tuu . HAHA , Haih , jelly jelly .  * lap air mata * Hakk tuih ! Dah sofia , dont to be soo anoyying . Lepas tu kan kan kan ,

Tengku kene panggil dgn cikgu hadi , sbb suruh dia kemas kemas . Haha , then time sofia nak balik , dia lari dari cikgu hadi . Hahah , cikgu bola dia tuu . Haih , hopely dia tak kene denda apa apa . Kalau tak , Hmmm , kesian tengku . Bila dah keluar pagar sekolah , apa lagi , arissa dah readdy dgn tepung , HA ! Bummmm ! Orang first kene Arrissaaaaaa ! Hahaha , sumpah omell je muka dia ..

Then orng kedua SOFIA -,- K , memang suka kene tepung neh . HAAHA , Arissa dgn sofia try kejar tengku time tu , tapi , LAJU SANGAT dia LARI -,- Time tuu boleh lupa pulakkk dia kan budak bola . memang lah laju lari . Tapi akhirnyaa Hahahahahahah ! KENE JUGAK ! Padan muka dia xD HAHAH , Then , kita lap kan tepung tu kat muka dia , dia pun tolong lap kan tepung kat muka kita . Auwwwww ~ Hahaha ,

Then , dia hantarkan kita sampai rumah ! Auwwww ~ Sebelum sampai , dia belikan sofia air then . then then lepak lepak lah jap dgn arissa semua tuu , bila sofia bukak bag sofia . Wuishhhhhh xD Benda yang paling sofia sukaaa pulak yg ada dlm bag sofia ! Ianya Teddy Bearr ! Auwww ! Thanks Hunny ! Emuahhh Muahh :******** Then masuk rumah mak sofia tnya , kenapa bedak ta rata tuu . Siapa lah yang baling bedak tu ? Ha ha . K , its not funny , *terus lari masok bilik*

Hahaa , Then tamatlah storry sofia . Hahaha , Act , bnyak lagi apa yang sofia lalui harini , cuma ....... Malas nak type banyak banyak . so terpaksa lompatkan storyy . HAHAH .Budak baik lah kan ? Nak buat mcm mana . Hahaha , SO , for yang telibat harini & dalam blog sofia , macehh memberikan kerjasama . Hahahahah ! K dah diam -,,,- Kalau korang baca sampai habis , TAHNIAH ! Anda pembaca sangat seporting ! Lain kali sofia update lagi okeyhh ? Bye . Iloveyouuu READDERS :*

LotsOfLove ,
TENGKU _ SOFIA :)

WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(