//mustache girl.
Asslamualaikum ^^
Tuesday, March 20, 2012 | 8:12 PM | 0 weird people

Assalamualaikum guyssssss !
Atoto , lamanyaaaaaa ta update blog ohh . Haha , kan ? kan ? kan ? Angguk kepala cepat ! kalau tak angguk sekeh kang ! Hahaha , jokejokejoke jelah baby :* Jangan amik hati k ? Haha , chill . So , reader's , apa khabar ? Sehat takk ? Hopelyy sehattttt ^^ amin ! Haha , 

Firtsly sofia nak mintak maaf kat korang sbb dah lama ta update blog . Bukan sengaja lahh :( Yelah , bru pindah . sebok sikit . Hehe ^^ Jangan mara auu . Banyakk sangat cerita cerita sofia yang baru baru , tapi .... Dah lupa xD And nowwww , sofia ta tahu nak cerita apa . Hmmm . Hmmm . Hmmm . Hahaha , k gilaa . Dah , diam !

Ha ! Sofia ceritakan " Pengalaman Pengalaman TIME EXAM " . Cewahh ayatt ! Hahahaha ;D NVM . So , semua sekolah skrng nie dah habis exam . sofia je yang baru nak story pasal exam . Hahahaha . Bongok kan ? Ye , sofia tahu ^^ . Haha , Jap . its not funny lah weyy . tayah gelak . dah stop it :P Kejap , skrng siapa yang gelak doe ? Haha , k dah . 

Haha , harituu ,Firts day exam dkt sch baru . Haha , igtkan kawalan ketat gila bhabi ! Tapi , TADELAH ketat sangat . HAHAHA . Boleh tiru bhai . Cikgu nampak pun tadamasalh . Hhaa , yang best tuu , Sofia , Arissa , Acha , Syeera , Ain , Alyssa , Wawa & TENGKU MUHD IKMAL pun tiruuu . Hahahaha . Well . budak dah terlebih pandai . kene lah tiruu doe . Btw , JANGAN TIRU AKSI INI DI SEKOLAH tau pada dan untuk semua para para pelajar sekolah . Hhaha .

Pastu , bila dah sampai result , AMEKKAU :D  Haha , kawkaw punya result doe ^^ Alah , baru penggal satu . kita watlek je lah dulu kann ? HAHAHA . Dah , dah , kita tukar topic . And now topic bru pasall sofia dgn BABY BOOOOOOO ! Eh , Salah BABY BIE ! Haha ,

Haritu sambut anyversarry dgn TOMEN kita dkt TUTTI FRUITTI . Hahah , kau hado ? Best ^^ Tapi kejap je :/ sbb Aam ajak tengku balik . Hmm , tapelah . nak buat acano kan . Hmm . Then , bru bru nei , sofia dgn dia ta boleh otp lagi dah , tapi untuk beberapa minggu je kod . Hmm , *lap air mata* . Dia ada problems sikit . Sofia kene lah fahamkan dia :) Yelah , dalam relay mesti kene faham satu dgn yang lain kan ? Haha , 

Klah , i think i should go now . Malas nak type . Lagipun , update harini sbb tengku rindu nak baca celoteh sofia . Haha , kesian dia . K , tu tengku . Neyy ha kita dah update . sorry kalau ta best . sumpah tada idea nak tulis apa . sorry key ? but i just want to know that iloveyouuu :*

Bagun Pagi Gosok Gigi ,
Byebye Jumpe lagi ^^

LotsOfLove
XOXO Tengku_Sofia



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(