//mustache girl.
Ouchh ♥
Saturday, January 7, 2012 | 9:55 PM | 0 weird people

Assalamualaikum kum apa ? kum bek . Bek apa ? bek men . men apa ? mentos . Tos apa ?  Tolakk . lak apa ? laksa . sa apa ? satu . tu apa ? tulang . lang apa ? langkah . kah apa ? kayu . you apa ? WELCOME You , to my blog ^^ . Haha , tengokk .belum first storyy lagi dah mengarut . Hesih , btw ini lah hobby sofia . 'Mengarutt' je tahuu . Ish , Ish , Ish . Okeyy . now kita back to right topic key bebey ? Yesshhh . Hahaha --'

Skolah dah start lah beb .  HewHew . Bila dah start sekolah dalam pikiran tertanya tanya ja , BILA NAK CUTI ? hahaha , kan ? kan ? kan ? Keyy , kantoii dah sorang sorangg . Chill lah bebey , sofia pun mcm tu jugekk . Haha , yelah , masuk sekolah KERJA SEKOLAH bertimbun timbun , lps tu , harini bagi dua tiga muka surat , esok nak . Ehh , melampauu ;D Ha ! sekolah kan dah bukak kan ? macam sofia cakap , sofia masuk NEW SCHOOL kan this year ? Ha ! YaALLAH ! Ianya tidak disangka sangkakan . apa yang sofia jangka kan selama ni , tak de lah terukk mana punnn . Haha , nk tahu sekolah tu mcm mana ? Meyh , sofia storry one by one . HAHA .

4 . JANUARY . 2012 < -- Tarikh ni , sofia masuk ke sekolah yang selama ni sofia takot takotkan . Haha , Act , bila dah masukk  sekolah tuu ,  Sofia dah kenal dgn seorang kawan , dia pun bru masuk mcm sofia , so kiteorng mcm kamcengg gituu . Haha , nama dia syera . Dia pandai , pendiam . Woahh , cantik lagi tuu . Haha , time nk masukk kelas , kene duduk dlm barisaan , sofia jumpe lagi sorang kawan yang nama dia EYKA . Haha , nama dia yg sebenar ? Err , entahlahh , Haha , dia best , walaupun dia kasar , dia tetap best ^^ Dia suka nyanyi woo . Haha , Dia budak HOTT kat sekolah tuu . Taikooo lah kodd . 

Haha , tak lama lps tu kod , ada lagi sorang budak baru , nama dia , TENGKU IKMAL . Yes , yang buat relayy dgn sofia tuu . Alaahh , FAKE RELAYY je pun . btw Dia duduk dekat depan sofia dia duduk dkt sebelah Izzafiq . Dia nmpak mcm OkeyyOkeyy jelah, tapi , bila kita dah kenal dia , dia seorang yang SWEET , CARRING , ROMENTIK , BAIK , HANDSOME , hesih , nk ckp bnyk sangat ta boleh lah kan ? Nanti kantoi . Haha , dah , dah . Nak tryy ngorat dia ? Wuishh , Err , Err , Tak Boleh ! Dia SAYA Punyaaa ! Haha , #JOKEJOKE . Nak try dia ? add lah fb dia , then cee tryy ayat dia , Hewwheww .

Sekolah tuu , Cikgu dia , 50 % GARANG . 50 % TAKK kodd . HAHA . Entahlah , muka npak baik , tpi bila cara dia mengajar , kita ta tahu kan ? Yeahh , cikgu matapelajaran sofia yang garang , maybe SEJARAH , MATH , KH , Hmm , tu jelah , Haha , Lalalala ~ Banyakk lagi cikgu yang sofia takk kenal , so , mane boleh cakap pasal diorang lagi kan ? Haha , Kan ? kan ? kan ? Yelahh . budak baik memang mcm ni ^^ #Tengokk ! dah prasaan --'

Haha , bnyakk lagi psl sekolah baru tuu , tapi sofia ta boleh nk ceritakan SATU PER SATU , woihh , penat lahh . Nanti , kalau nk thu , Kita OTP keyy ? Yeahh ( Y) Haha , Eh , Okeylah . penat dah menaip naip bagai cerita ,  nanty , sofia free , sofia Post lagi keyy darling ? Bye , Tata :)


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(