//mustache girl.
Apa yang terjadi , Pasti ada hikmah disebaliknya :')
Sunday, January 15, 2012 | 4:12 AM | 0 weird people

Assalamualaikum guys ;) 
 How do you feel today girls and boys ? Hopely have a good dayy :) Haha , ramai sgt request sofia  . semua tanya , mana sofia menghilang , why dah ta update story kat blog lagi ? Haha . Guys , sofia ta hilang mane mane pun . Just no more sweet or hott story yang perlu sofia cceritakan . Hehe , Hope korang faham :) Todayy , sofia nk cerita apa yang jadi dgn sofia . Hmm , sofia ta tahu nk mengadu kat siapa lagi . Sofia masih belum ada kawan yang KAMCENG kt SMKBM yg boleh sofia ceritakan massalah sofia . So , just blog jelah tempat sofia mengadu . Boleh kann ?

Guys , today i feel so BAD . Sofia ta tahu whyy sofia cakap mcm tuu . Hmm , Sofia sebenarnya dah tak sanggup nak menghadapi ujian yang allah bagi kat sofia ni . Sofia dah penat . Sofia dah penat sangat sangat ! Sofia boleh kira brape dalam setahun sofia happy daripada kesedihan sofia melanda . Sofia dah ta tahan nak hidup macam ni .  Tadesape yang pernah faham sofia . tade sape . Sofia try untuk tabah dgn semua dugaan yang menimpa sofia , sofia cuba , tapi , tetap mengeluarkan air mata

Memang betul , kita hanya merancang , tetapi hanya DIA yang menentukannya . Ya , semua orang tahu mcm tu . Hmm , sofia sebenarnya dah banyak sgt habiskan air mata sofia disebabkan lelaki , sofia dah tryy untk tahan air mata tu jatuh , tapi sayangg . Ia tetap nk kluar juga . Semua orang impikan teman hidup / boyfriend yang faham kan kita . Semua orang nak mcm tuu ! Semua . Tapi , susah nk dapat kan ? Tengku , dia faham sofia , tapi dia tak faham sedalam dalam nya lagi . Hanya ALLAH saja yang tahu mcm mane sofia rasa sekarang . betapa hampa nyaaa :O

Orang kata , tahun baru , buku baru , hidup baru . Tapi , sofia dah cuba bukak semua yang baru , tapi GAGAL :'/ Kadang kadang sofia pernah terfikir , Lebih baik sofia mati daripada teruskan hidup sofia . Yes , sofia mengaku , sofia memang pernah HAMPIR potong nadi dkt penggelngan tangan sofia sbb dah ta tahn hidup mcm ni . Tapi bila dah difikirkan balik , if sofia buat semua tuu , tetap tade guna nyaa jugakk . bertambah Dosa saja lah . 

Mustahil seseorang itu takk pernah ada dugaan . MUSTAHIL . Setiap manusia yg hidup dalam dunia ni , semua nya ada dugaan dari maha esa . Tahun 2011 , tahun yang paling menderita bagi sofia . Ya , nama sofia tercalar . Nama sofia di sekolah jadi buruk . Semua orng nk start marahkan sofia . Semua orng ta suka kehadiran sofia dkt SMKDD1  Dan salah satu sbb sofia pindah SMKBM , sbb tu lah . Hmm , Nasib time tu , mak ngn ayah sofia faham sofia

Tapi , bila masuk sekolah baru . Jadi budak bru , bnyk jugak lah dugaan dugaan yang melimpa . Ingatkan tenang sikit hati bila sch bru , Tapi , Heish , nk dokat samo jo . Hmm , tapelah . mungkin sofia masih baru , sofia perlu sesuaikan diri sofia dgn keadaan dkt sana dulu . Hmm , guys , wish me luck at new place ohhkey ? Hmm , HOPE . AMIN :')

Okeylah . latter if sofia ad new storry sofia post key ? Bye . TakeCare guys ^^ Enjoyy my post . Blurrrr :#


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(