//mustache girl.
Trajedi ---> ' Belajar dari kesilapan ♥ '
Friday, December 9, 2011 | 4:00 AM | 0 weird people

Assalamualaikum guys xD
Heyy , many storyy i want to share with all of my reader's , but susah untuk diceritakan . Hmm , sofia harap bila sofia dah cerita korang faham prasaan sofia sekarang . Hmm :\

Situasi Trajedi Pertama :
Sofia pergi Alpha Angle . Yolah , hobby biasa , SHOPPING wokk xD . Time dah park kereta tuu , mak sofia bagi lah ticket parking kat sofia tuu . suruh pengang kejapp . then , sofia letak kat poket seluar . Masuk alpha angle tuu shopingg mcm mcm , sofia beli heels kat vincci , mak beli purse untuk bibik , eh , mcm mcm lah .  kalau nk senaraikan , susah jugokk . HAAHA ,then , bile semua da penat , nk pergi bayar ticket parking tuu , bile dah cekk cekk kat poket . Makkai , dah tade :'\ I'ts MISSING ! Hmm , apa lagi , mak sofia marah lerr . mauny sofia menangis kat situu . HAHA , then mak sofia membebel smbil pergi kat costemoer counter ckp ticket hilang . mak sofia ckp mesti kene bayar 50 ringgit . Then , alhamdulillah , kene bayar 5 hinggit je . HAHAHHA , lps tuu mak sofia senyum hingga ketelingaa wokk . dalam kereta dalam perjalanan nak balik rumah , sofia diamm je , mak sofia senyum lagi . Haha , sampai rumah , sofia menangis puas puas dlm bilik . Ta malu kan :3

Situasi Trajedi Kedua :
Next year form 2 . Haha . New school bebe :) . Haha , act kalau sofia still kat damai , sofia form 1E turun kelas ke form 2* . Haha , secret weyyy , ! nak thu jugak ? IM kita kat facebook tau ! Haha , then , mak sofia ckp , kalau next year form 2 result still terok , ACC FACEBOOK DITUTUP ! <-- Hamboii , garangnyaaa . HAHAHA , ayah sofia lagi best , next year kalau result teruk , TIDO STOR --' . Haha , lagilerr -.-

Haha , act tu je yang nak cerita . HAHA , bengong right ? Huh , tahu dah :3 . HAHA , Eh , forgett want to tell , sofia maybe dah ta selalu online . online facebook maybe selalu , tpi BLOG , jarang kott . sbb dah nk pindah ni . buzy sikit . Okeyy ? Hope korang understan sofia . cewahh , ayat aku mlm ni , agakk berrbahasa gituuu xD Keyy lah . Chaww :*


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(