//mustache girl.
Hai New Year & Welcome Back To School ♥
Friday, December 30, 2011 | 11:53 PM | 0 weird people

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :)
Guys apa kabar ? Okey , memey dah lama takk update post right ? Yeaaa , no storry yang HOTT yang perlu di critakan kt korangg . Harini , last day for 2011 , adelah cerita yang amat dan teramatt HOTT diMalaysia walaupun diseluruh dunia . Tak percaya ? Just open your facebook , then , tgok NEW'S FEED'S . Heeheee , ado kn ? Haha , Yeahh ! Cuti panjang tahun ni sofia takk pergi mana mana , Ouchh , damm borred ! Mak kata , tahun ni tak pergi mana mana sebb buzy sgt nk pindah . Ouhc Shit ! Hate this year ever ! Wohooo ! Hahaha , btw , tomorroow new year right ? Jum sofia ceritakan dreams new year sofia :) Hhehehehe ,

DREAM SOFIA FOR NEW YEAR is , i wanna a boyfriend yang memahami sofia , Sofia tamou CANON G11 yang ayah sofia beli tuuu , sofia nk CANON DSLR time bithday sofia , boleh ? Then , sofia nk fixie . Auww , Pink purple fixie . Seriusly Omeyy angat warne tuuu . Hahahaha , kau ado ? Okey , if kau ado , dah diam . tamou buat kita jeles . HAHHA . Sofia nk hang dgn kwn kwn sofia ! Tak kira ! NAKKKKKKKKKKKK ! Holalala ~ Haha , tengok ! pragai dah memaksaa >.< act memang banyakk lagi dreams sofia untuk new year neh , Hmm . Tapi , apa yang sofia betul betul nak , sofia dah tulis dah kat atas tu . Hope ayah and mak sofia baca , then , DREAM'S COME TRUE . Auwww . Soooo sweeet ! Haha , 

Now we go to second topic, BACK TO SCHOOL . Holalelalela ~ Sekolah sekolah sekolah sudah memanggil weyy . Dup dap dup dap jantung . Haha , yelah , sch bru , jadi rase takot gila yaaaaaaaa amatt . HAHA , Yea , mcm sofia pernah post storyy , bnyk bende yg bermain dipiran sofia pasal sch bru tuu . Ouch ! GOSH ! Takott >.< Mimi kata , time first time masuk , kita akan jadi hott , then ramai hatterr's kita , tpi bilah dah 2 3 bulan , mkin ramai orng nk kwn ngn kita , ALLAH , nk kene tunggu 2 3 bulan . mampuihh mampuihh . Haha , btw , sofia nk try do the best buat exam nanti . sumpah takot semacam . Hoyy budak handsome SMKBM , wait for me ohkeyy ? Yeahh ♥

To all readder's , HAPPY NEW YEAR & WELCOME BACK TO SCHOOL :)



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(