//mustache girl.
Finally , Auw Auw :)
Friday, December 16, 2011 | 11:11 PM | 0 weird people

Assalamualaikum guys :D Lama right ta update story ? HikHik xD Internet dah kene potong , ayah ta bayar . Puih , sampai hati kan ? HAHA , ayah siapa ? Ayah sofia jugak . Hadoii , Ni pun curi curi line dari office ayah , nasib sama WIFI dia . Haha , bijak kan saya ? Yeah Yeah , I know It . Haha , jeles? atotoo tamou lah jeles . chill bebey . HAHHAHA , dah dah , ta boleh nk baangga sgt lah akn ? Yeahh .

Act banyakk sgt story yang nak sofia kongsikan , tapi , alahhh , amalaih pun ado . Hahhaa , bengong --' . Story ni ada lah sikit sikit pasal LIFE or what . Eh , kejap , i think , i'm Crazy right now . Ohh , Help ! Help ! Help ! HAHHA --'Okeyy now back to right topic bebey  . HAHa , 

Topic I : -
(I'm Not SINGLE anymor )
Haha , percaya ta ? Percaya ta ? Mesti kene percaya . Haha , ta percaya jugak !? Nak kene pang ka ? HAHA , okeyy , sofia now  'In A Relayy with Muhd Farhan. Yey ^^ . Hhaa , < -- ONLY DI BLOG . ceh ,  kiteorng saje je tamou buad relayy . Hha , Senyap senyapkan . HAHA , korang pulak yang bace neh , senyap lah ! Tamou bocor kan tau ? Promise bebey ? HAHHA , Nak tahu why sofia cair dgn dia ? HAHA , ayatt dia nak mengAYAT sofia terlampauu ohh , Ta percaya ? Neh ha :
‎'I akn usaha jgak untk capai sebuah bintang yang bersinar sinar , I percaya bintang tu dapat bahagiakan kan I. InsyaAllah dan Bintang itu adalah Sofia Rahmad ♥'
Haha ,kalau korang , cair ta ? HAHA , cair punya lah . Hha , KAN ?  Haha , kau nk rampas dia dari sofia ? Sofia akn pastikan korng akan MASUK kubur dulu sebelum sofia . ! HAHAH , #JOKEJOKE . tapayah nk menggatal dgn dia. Okey ?

Topic II : -
( I Miss All My Didian's Friend :\ )
Hey , sofia rindu DIDIAN'S . Yea , lps ni sofia akn pergi ke SMK BATU MUDA . Hesih , New School , New Teacher , New Friends , New Books , New Uniform , and NEW BOYFRINED . hahaha --' . Sofia , bru je kau post psl dia kat atas tu , dah kau nk ckp new boyfriend . Deyy , sedar lah weyhh , HAHAH xD Sofia miss 1 EFEKTIF ! Sofia rindu nak jeling kat alif yusry , HAHA , ajok ckp nazreen , senyum kat mai , tngok gelagat geng geng hanafi . HAHA , miss semua tuu . Bila lah lgi nk jadi mcm tukan ? HAHA , HOPE DAPAT jumpe KORANG lagi :)

Keylah . otal dah jam . Bye :*



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(