//mustache girl.
Cry itu 'Menangis' !
Sunday, December 4, 2011 | 8:47 AM | 0 weird people

Assalamualaikum ^^ 
Sumpah , harini hari 'Menangis' sedunia ohh . dari tadi sofia asyik nangis je . Ta tahu kenapa ? Hmm , tryy to forget HIM , try to forget all people and all mistake that people make mistake to me . Maybe tahun ni , bnyk sgt dugaan yang sofia hadap , dari situ kodd , sofia mcm ta boleh maaafkan semua . Hmm , nvm , sofia kan tryy to forget all people yang pena buat mistake kat sofia , :)

Act , sofia demam , ta tahu kenapa tiba tiba demam . Haha , tu yang air mata meleleyh je tuu ! Haha , bengong right ? Haha , i know itt ! Brr :3 ptg tadi sofia menangis sbb ? sbb ? Ha ! adik sofia dpt basikal baru , sofia nk FIXIE ! Haha , ta dapat , then balik tutup pintu menangis sorng sorng . tade sape pun pujukkan . Hmm , kesian kan ? Key , tahu dah .

Then , sofia menangis lagi sbb ? sbb ? sbb sofia miss all my friend ! Semuaaa sofia rinduu . ta kire lah sch damai ke ? sch smkbbsb ke ? atau pun sch lain . sofia rindu semuaa . Sumpah , dari hati yang jujur sofia ckp .sofia rinduuu semuaa nya . Haha , lagipun sofia da nak pindah kan ? jauhh pulak tuu dari damai dgn sg. Buluh . Haha ,

and the last one , air mata sofia tetibe jatuh time bace blog MAISARAH . Haha , Mai , sumpah sofia cakap . air mata sofia tetibe jatuh . ta pernah orng buat kt sofia yang sofia bce blog orng then air mata jatuh . mai the first ohh ^^ Hebat betul tendangn post maii :) btw sofia dah maafkan mai sejak harituu lagi . kalau mai buat kesalahan yang besar pun , sofia anggap ianya sekecil kuman , dan ianya sebahagian dari dugaan ALLAH :) sofia pun nk mintak maaf kalau sofia ad buat salah kat mai , i'm soo sorry . hopely kite jumpe lagi key ? kite hang KL ke key ? sbb nanty rumah sofia ke KL ta smpai 10 minit . Hahaha , Okeyy sweetie ?

- Stop at here . Bye . Chaw . Assalamualaikum - 


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(