//mustache girl.
Capital *A* again ? -.-
Sunday, December 4, 2011 | 8:04 AM | 0 weird people

Hello dan Assalamualaikum ^^ Haha ,
korang , korang ! ImissMyLittelBloggg ! HoHi ! 
Korang ape kabar ? sorry , skrng mcm dah tae msa selalu nk online , yelah , kemass barang masuk kotak then Pindah . Hahahahhahahah , nvm , look ! the TAJUK ! Capital A ? Woahh , who is it ? Cehh , spekking pulek den :3 Hha .
Act cerite die dah lame dahh . Haha , bru nk storyy harini , Haha , sofia skype dgn AYU , ALLAH , muke dia dalam skype like HANTU KAK LIMAH , i think , hantu kak limah lagi cun dan her . HewHew xD Joke je lah ayuu . HAAH , nak tngok ? mehh sofia upload ^^


Ha ! see ! aku dah kate kat ayu yang rumah dia gelap nk mampos , dia ta na percaya . ciumm satgi ! Haha , nvm , bukan nk cerite psl dia , nk cerita pasal capital A tuuu , Ha ! kiteorng skype sambil mengumpat tahukk ! mengumpat korang korang yang menjadi mangsa menguppat kiteorng lerr xD Hahahahhaha , tapi yang best , kiteorng tuka tuka link budak budak HANDSOME beb ^^ Name orng yang kiteorng cer tuuu : Muhamad A**** ***** ! Haha , #angkat kening sikit ^^
Ayu pun dah smpai tergilagila dia ! Haha , cee tngokk chat kiteorng kat bwh neh 


Ta nmpak ? Alolololo , buat buat nmpak je lah key ? orng dia ad kat sebelah tuu . kat freind list skype sofia tuuu . Haha , kalau dah tahu , nk senyap . senyap lah , nk bising ? bising kat shoutmix tu je ke ? Bye ^^



WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(