//mustache girl.
Bye Damai , Hai Gombak :)
Friday, December 2, 2011 | 9:28 AM | 0 weird people

Assalamualaikum and HAI blogg ^^
See that title ! Hee :D Bye DAMAI , Hai Gombak . Haha , weyh ! tadi dah hantar surat pindah sch kat PPD KL ! HAHA , mak sofia ckp kalau dah hantar , dan smpai kt tangn orng tuu , memang sah ! DAH taboleh tuka dah . Haha ,  OoOoOoO ~

ayokk ! ta tayokk , dah ta boleh tukaa . Haha , alahh ;) Chill sofia  . memang ni yang kau nak kan ? Haha , rilex buat duaa xD . Tadi time otw nak pergi PPD jantung sofia DUPDAP DUPDAP je . Haha , takodd puny pasaii . leps tuu , bile orng tuu amik kertas sofia tuu , dia ckp TAK BOLEH dah ni . penuh . tpi kat luar tuu tulis niii ------- >
'SMK BATU MUDA ( TINGKATANG 1 ) PENUH' ! Haha , nasib sofia tahun depan form 2 . ALHAMDULLILLAH :) cume , takodd kalau tade tempat untuk sofia . dia kate sch rendah agakny boleh masuk , sbb ad lah jugak tempat kosong , cume sch menengah je susah sikit , Haha , sudah -.- 

Ala , lupekan je lah . sofia doa bnyk bnyk biar dapat sch tuu. korng yang baca ni pun doa kn jugak tau ;) Haha ! Good ^^ . Dalam rancangan pindah maybe tengh bulan december ni . Hmm , hope boleh jumpe kwn kwn damai yang sofia rapat :\ Hope sgt sgt . cume sofia daa ta boleh jumpe fify , sbb dia dah balik gerikk :\ Hmm , gonna miss youu .

dekat damai dekat dgn McD. adelah tempat lepak , tapi kat gombak rumah sofia dekt dgn KLCC beb ^^ Hahahahhha . so , don't be jeles ! Haha , rumah sofia bas lalu lalang . hehe , boleh pergi KL naik bas je kodd . btw , rumah sofia pergi ke KL ambil masa 10 minit je kodd . Haha , tngok ! betapa dekatnya rumah sofia .  Haha , nevermine lah . 

too all DIDIAN'S . if i have any mistake , please , forgive me . Nobody Perfect . and All people make mistake :) Maafkan sofia , kalau sofia ad ambil barang korng , HALAL kan boleh ? Hee :D . Hope kite jumpe lagi . and kalau korng ad skype ? add sofia key ? boleh kite skype ? Name Skype sofia ( sofia.soffy ) < -- add key ;) .

Okeylah , nak chaww dulu . Bye Bye  Assalamualaikum...
# Angkat kening sikittt ^^


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(