//mustache girl.
1 2 3 Story ,
Wednesday, December 21, 2011 | 7:57 AM | 0 weird people

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Guys ^^
Okey , sofia mengaku , sofia dah lama ta update story . Seriuslay , sofia pun ta tahu nak update story ape . HewHew . Act , now sofia nk cube kluarkan idea untuk tulis one story to sofia tulis dan karang dalam blog kesayanggan sofia a.k.a diary sofia yang sofia kasihi . HiHik  ~ First sebelum sofia mulekan story , sofia nk ask somthing , korang sihat ? yang sihat tu  , alhamdulillah , yang tak tuu , makan ubat key ? makan biar time :) Okey , now , we back to right STORY :)

Now sofia nak cerita bertapa gementarnya diri sofia . Yea , NEW SCHOOL . Siapa yang ta takot . Banyak bende bermain di fikiran sofia . contohnya , ade kwn ke sofia kat situ ? ramai ke kwn sofia ? ramai tak nanti yang benci sofia ? result sofia kat sane nanti mcm mane ? cikgu kat sana garang ke ?  Serius , bnyk lagi perkara yang mcm mcm kat dlm fikiran sofia . mak sofia dah try tenang kan hati sofia , tapi , seriusly , tetap rase yang sama je . Hmm , guys , mcm mne nk hilangkan rase gementar ni ? Help me , if you have some info for my problem .

Eh , lupe pulak nak kenalkan nama baru school sofia tuu . HikHikk . New school sofia nama dia 'SMK BATU MUDA , KUALA LUMPUR' HewHew ~ KL tuuu . Dari jadi budak selangor , sofia akan tukar menjadi budak Kuala Lumpur . HAHA , Angkat kening sikit ^^ . Okey , tukar topic , sofia dah beli baju sch dah . Korang dah ? Heww Heww , same lerr kitewww xD HAHA , korang punye brape pasang ? bnyk tak ? korang pengawas ke budak biasa ? HawHaw , bnyk betul soalan bodoh kita tny ni kan . JAHA , mintak kaki kodd . Haha ,

Eh , korang nak thu tak , sch bru sofia kan , buku tulis dia kan , semua panjang :3 . Tahu tak ! buku tulis math dia , sepanjang buku karangan ! Aiyoyoo  brape bnyk latihan ,yangg sofia nk kene buat ta tahu lah . Btw , sofia nk study hard tahun depan . Yolah , result sofia tahun ni , Ermm , terukk ohh . So , azam sofia untuk tahun depan , sofia nk try do the best walaupun belum lagi peringkat PMR . Hehe , sofia nk buat mak ngn ayah sofia bangga dpt anak mcm sofia . Ye , memang betul , takkan ade sesiapa boleh balas budi ibu bapa . tapi , kita boleh balas dgn result kita yang cermerlang dan memberi sepunuh hati kasih sayang kite kan ? Hmm , Apepasal boleh lari topic neh ? HoiiHoii . Okeyy lah . sofia dah karang lebih dari 200 patah perkataan dah ni . HAHA . Okeyy , Chaww :)

WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(