//mustache girl.
Ada jodoh ka kita ?
Tuesday, December 13, 2011 | 6:11 AM | 0 weird people

Assalamualaikum and Hai Sweetie and Handsome ..
todayy sofia nak cerita kan pasal seorng budak lelaki yang sofia suka . Hmm , maybe tersuka . Tapi mungkin tade jodoh . tpi sofia harap juga dia ada prasaan yang sama mcm sofia . , dia ta pernah tahu yang sofia suka kan dia . TAK PERNAH , mungkin sofia ta pernah bagi thu dia yang sofia sukakat dia sampai sofia resah dan takot dia jatuh hati dan pergi kat perempuan lain :\ 

Perluka sofia bagi tahu nama dia kat blogg sofia ? Hmm , mungkin Tak .  Sofia malu . Haha , Sofia suka lelaki yang nama 
Muhamad I***t :) Sofia ta tahu kenapa sofia suka kat dia . Maybe sofia rasa dia baik , handsome , jujur , suka gurau gurau , HATI dia dan Gila gila sama sama . Haha , best sgt bile dgn dia . tpi , Hmm , entah lah . ta tahu nak ckp . Perlu ke sofia bagi tahu dia yang sofia SUKA kat dia ?

Kenapalah hidup kita ni perlukan rasa cinta ? Haiyoyoo , susah ler cegini .  tpi cinta tuu datang dengan bergitu mudah , dan ianya akan berakhir dgn rasa kesakitannya .. Hmm , boleh ke sofia dpt kan hati dia ? Hmm , seriusly harap harap dapat . to all pembaca , doakan sofia juga supaya dpt tarik perhatian dia . Haha , walaupun perempuan pikat lelaki . HAHAHA . Too youu handsome , hopely , you baca . This is special for you .

Kita suka dia ? Yep , kita suka dia . Suka sangat sangat ? TER - sangat sangat ! Hmm , 


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(