//mustache girl.
No More RELAYY :\
Sunday, November 27, 2011 | 6:46 AM | 0 weird people

Assalamualaikum korng :\ Sofia nk cerite psl STATUS sofia sekrng . Now I'am single person . Keyy sofia yang mintak clash , act sofia da ta tahn lgi dah , ad boyf mcm tade je . seriusly , bile di fikirkn blik tindakkn sofia ni orng kte betul . ye lah , kalau couple mesti ada rase mcm ad boyf , ni rase hampeh -.- mcm tade je :\ sofia still syg kan dia *AFIQ* tapi , jodoh kite smpai sini je , kalau ada jodoh lagi , mungkin kite coupl lagi okey AFIQ :)

Kite boleh jadi kawan yg baik kan ? Btw afiq , your are loved boyf , penyayang , baik , cool , romentik ! all about you i will remember that till my last nafas :) i will promise it :) hopely ypu jumpe dgn GIRL yang lebih baik , caring dari i :) i tahu , you mesti ramai peminat skrng ^^ and , thanks sbb buat i happy sepanjang i coupl ngn you . if i ada buat salah , forgive key ? if i mintak clash terlampau awal , i'am so sorry . i ta mcm EX you yang lain , maybe ex you termpau pendam rase tu , and i dah cube untuk pendam , tapi , SERIUSLY , ta boleh .

I tetap sayang you AFIQ . If now kite tadepape , i tetap anggap you the best of my friend :)  

- Kalau ada jodoh , Kita couple lagi ^^ - 


WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(