//mustache girl.
I Think , Single Boring -.-
Wednesday, November 30, 2011 | 2:08 AM | 0 weird people


Hye korangg . apa kabar ? Okey , now sofia selalu online kan ? kan ? Yeah ^^ cutii sch beb , mesti lah boleh ! HiHik xD tahun dpn daa ta boleh daaa . tahun dpn da form tu , then next 2012 , form 3 . OhhMakkGagak ! PMR lerr xD . Eh , eh , Run to the right topic pulakk kite neh kan ? Haha , jum back to the right topic :)

Okey , sofia JELES tngok sweet couple dlm facebook tuu ! Ish ! Gerammm je , rasa nk cekik cekik diorng pun ada ! Hoish , saba sofia , saba . OTW lerr tuuu . Haha , 'Deyy maccha ,  Kasikk boyf satu bole ta ?' <-- ayat ni selalu perempuan single ckp kalau diorng bosan single . Haha , Hamboii , kalau boleh mcm tuu , memey sofia buat dari dulu , ni masaalahny ta boleh ! Kalau mintak pun ,  maybe dapat yang MACCHA jugakk ataupun ROTI CANAII je xD Haha ,  Loww Taste siapa yang nak amikk tuu . !

Sofia ada lah jugak DREAM nk boyf yang Handsome , Pandai Masak ,  Baik , Selalu OTP , Pandai Pujuk , Jujur , Setia , senang cerita , LELAKI IDAMAN MALAYA lah ^^ . Haha , Hamboii ! Haha , mak sofia cakap , teste sofia tinggi . kalau sofia nk kawin , kene cari lelaki kaya , sebab sofia suke Shopping , makan kat luar , makan kat luar tamou tpi jalan , nk dkt secret resepi jugk . Haha , ALLAH , miy miy , akak ta mcm tuu sgt lah xD Haha , Lelaki tuu nanti Kaya ke ta ke ta penting , yang penting dia ikhlas , bertanggungjawab dan boleh mambawa akak ke pintu Syurga :)


Haha , yelahkan , setiap perempuan , mesti ada ciri ciri lelaki yang dia impikan selama dia hidup di mukabumi ni kan ? kan ? Manaboleh kawin dgn orng yang sia sia kn hidup kita kan ? Haha , Okeyy lah . back to topic , Lalalalalalal ~ Sofia Nak Boyf Satuu ! Pleasee ~ Anybodyy ! Cewahh , boleh pulak promote kat blogg . kat facebook tana promote pulak . Haha , Bukan apa , Maluuu lerr nk promote kat situuu ... Haha , Okeyylah , nak chaw dulu , nak cari Pakwe ^^


ByeBye ^^ 

WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(