//mustache girl.
Kesian Dia ♥
Monday, November 28, 2011 | 1:52 AM | 0 weird people

Assalamualaikum reader's :)
Haii korngg , Harini hari isnin , HAIKAL kan kan kan ? adik saya tuu ^^ Haha , dia SUNATTT xD Haha , Dia sunatt tuuu . Hhaa , tadi pagi pergi makn dlu , then , bru lah pergi PPDD kat blakang maybank tuu bwk haikal pergi sunat . dia janji pukul 1:30 pm , tapi masukk dlm pukul 2 lebih -.- hampeh right ? Sakaii je -.- . Haha ,

Pergi sana daftar name dia , allah ! ramaii gilaaa  budak budak lelaki yang nak sunat ohh . tapi semua kecik kecik lagi lerr xD Haha , kite tengok tu , terus update status kt Facebook . ta percaya ? Nah : 


Haha , Percaya skrng ? Yeahh ♥  Haha , kesiann ohh adek kitaa xD Kesian , Kesian , Kesian .  time dia nk masuk tuu , dia boleh lagi senyum , tapi hati sofia ALLAH sje je yg tahu DUP DAP DUP DAP , tapi ta de lah menggigil gigil mcm time sofia nk operate tuu .  Hahahahhahaha , Dah DIAM ! :3 Lalalalalalalalal ~ Lalaalalaallalal ~ Lalalalalalal ~ Haha , Sini , sini kite tunjukk muke haikal time nk masukk :


Haha , tengok ! terserlah bukan gigi dia dan muke aku yang TAKOTT melebihi dia -.- Keyy , aku thu tuu , soo just SHUT UP bebeyh ! tapayh nk bising bising sangt lah kan , kalau kau bising jugak . hesih :3 cari MAUTT lahh kauu ! Blablablablabla ~ Haha , ta takod ? kesh pulak ? Ehh -.- apesal dgn aku neh -.- STOP it sofia :) Chill bebeyh ;)

Okeyy lah ! Chaww Bebeh :D




WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(