//mustache girl.
Dear , Friends ♥
Tuesday, November 29, 2011 | 2:54 AM | 1 weird people


Okeyy . todayy sofia nk cakap jujur kat semua kawan kawan SMKDD1 :) 
Hee :D . Hopely , korang ta mara apa yang sofia nk ckp ,
sbb sofia dah kata kan ? Sofia Jujur ^^




Mai : -
Mai , kau memang baik ! dan KETUA kelas yg BERDEDIKASI xD Ranjin sungguh . Mai lah kawan yg palingg BEST ever yg sofia pernah dpt . Hee , Hope kite boley jumpe lagi ^^

Nina : -
Keyy , nina , kau memey omeyy ♥ Pelakun yang berbakat . Best dpt kenal pelakun yg comell mcm kau . harap harap boley jumpe lagi , okeyy ?

Tasha : -
Tasha ! Kau best ! kau jenis ta simpan , kau luahkan je semua . Haha , a.k.a mulut lazer xD Weyhh , aku jujur tahukk ! Tapi sumpah best dpt kenal ngn kau , Haha , Hopely jumpe lagi key ? ^^

Shakk : -
Weyy , shakk , kau jgn nk over sgt lah kan ? Haha , lek lek . JokeJoke je tuu doee xD Kau memey best ! Haha , Hopely kite dpt jumpe lagi key ?

Fatin : -
Weyy , best dpt kenal dan dekat dgn kau doee . kau adalah sikit hipokrit , tpi tetap ENJOYY je kawan ngn kau , kite selalu mencarut kan ? kan ? Weyy , insaf lahh ! Haha . Ape pun . best dpt knl ngn kau , walaupun sekejap kite jumpe ! Hope jumpe lagi !

Shikkin : -
Keyy , kite harungi PUSTAKAWAN pelatih bersama kan ? At last , aku tarik diri dan  kau dpt . Alhamdullillah . Haha , kite jugk pernah gadoh kan ? Haha , tpi tak lama . Haah , time gadoh tu , perhh , kluar semua perkataan perkataan yg tidak disenangi kan ? Haha , apepun , best dpt kelanl kau , HOPE JUMPE LAGI !

Weyy HOTT ! Sumpah best dpt hangg , jalan dgn kau , Kau memey baik . senang cerite kau best lah ! Heee:D Hopely kite dpt jupe lagi okeyy ? Chill Chill xD

Fify : -
Fify sayangg , best dpt dekat dgn fify walaupun tak sampai beberapan bulan yg lama . sofia tahu , fify baik orng nyaaa . friendly , and ALL lah ! perfect to me ! Heee . Walaupun kite jauh nanty , kite tetap boleyy OTP kan ? Heee :D Hope dapat jume fify lagi ^^

Asy : -
Asyy ! kite bru mula nk rapat right ? best sgt dpt rapat rapat dgn asy . Haha , #AYAT TERSURAT tuu .. Asy , walaupun kita jauh , kite tetap boleh OTP right ? Hee :D Kita dah janji kan ? Ingt tak ? Ingt ta ! Klau ta ingt , sofia tembak pompom melayang kang . Haha , btw , hopply dpt jumpe lagi :)

Nisa : -
Nisa , You're my best friend :) Dulu kita selalu lepak kan ? tapi , lps kita gadoh , kita dah ta rapat sgt . Btw , sorry kalau msih ada dendam kat dlm hati nisa . harap , dendam tuu dapat terpadam dgn sofia MEMOHON MAAF sngtsngt :) Hopely , kite dpt jumpe lagi :)

Key , kau , memey BEST ! COMEL ! suke lah ! Thanks sbb bgi pinjam USB phone xD Haha , menggongg ny aku pergi ckp kt sini xD Haha , btw , aku nk ckp satu jah , KAU BEST ! andand RANDY aku punye . Haha , tngok ! sempat lagi aku ckp ! Haha , btw , hope kite jumpe lagi ^^

Fatini : -
Keyy , Kau baik , comel , cun , ateh , best lah kawan dgn kau , and and and lupe nk ckp kau kau kau kau HOTT ! Huh :3
Haha , HOTT tuewww . Hehe , jgn marah . hope kite dapat jmpe lagi ;D

Myra : -
Myra ! thanks alott for all INFORMATION ! kite hargai sgtsgt bende tuuu ! Hee , yeah , onli me and you je kan yang tahu ? soo , shuttt ! shutUp ! Haha , Weyy , aku terus terng je lahkan KEKADANG aku tngok kau GEDIK a.k.a OVER , tpi kekadang TAK ^^ Alaah , biaselah tu kan ? Perempuann xD Haha , hope dpt jumpe kau lagi Budakk Kaya ^^

Weyy , nuzul . muke kau ble , ramai yg ta suke dgn prangai kau -.- Haha , kau sorng yg funny beb ! ilikeitt . orng nk marah kt kau pun kekadang ta jadi doee , sbb kau . hesih , susah den nk ckp , pepandai pikir lerr xD Haha , weyy , kau nanty pindah gombak kan ? Yes ! dpt jumpe kau lagi ^^ .

Tadea : -
Keyy budak ! hope dpt jumpe lagi key bebeh ! Haha , gonaa miss you smile and gonna miss you PELUKKAN tuuu :\ Haha , nvm , hope kite jumpe lagii , okeyy ? don't forgett me tau !

* Nama korng tada ? sorry , lupe kodd .. Haha , ramai sangat . Btw , to ALL DIDIAN'S hope dapat jumpe lagi* 




WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(