//mustache girl.
Ouyeah & Hai :)
Saturday, April 20, 2013 | 10:46 PM | 0 weird people


Hai ! Assalamualaikum blogers . Yehaaaaa xD
Hahaha , Hai , Hai . Hai . Haaaaaacumm ! Ops . Astagfirullah . Dah berhabuk dah blog sofia . Aagak agak dah berapa lama eh ta update ? Hahaha . Haih . Eh ! Btw sorry ;'/ bukan sengaja tanak update . cuma ...... tada masa lah . Hmm . hihihi

Ha ! Btw apa khabar reader's sofiaa ? Sihat ? Alhamdulillah :') Sofia ? sikit demam . sikit semela . batuk sikit . Hihi . Gosh . rindu gilaa nak update . Hahaha , Ha ! kebetulan . banyak yg sofia nak share story sofia . Nak dgr tak? Mestilah nak en ? Dah brapa lama tak dgr story sofia en ? Haaaa . 

................1 2 3 start ..............

Haritu , Hari isnin . 15 haribulan tak silap . Sofia telah mewakili sekolah utk Pertandingan Kawad Kaki peringkat zon . Wuuu , This is first time . Hahaha . Dulu bicara skrng kawad . Looks like tak percaya en ? Mukaaa lembut ayu cegini masuk benda benda yg lasak ?. Hahahahaha . Hellowww . Im serius okey . sofiaaa boleh je masuk . Ta percaya ? Suka hatilah .

Sekolah sofia sekolah Batu Muda telah hantar 5 team . 2 team KRS . 2 Team Kedet Bomba dan 1 team PENGAKAP . Memang seronok lah . pengalaman ni takkan sofia lupakan , Yelah . Mcm sofia ckp first time . Tahu tak ? Tengku pun masuk kawad , Tapi dia PUTERA KRS . Sofia PUTERI KEDET BOMBA . Tak sama & kami bersaing manja manja antara satu sama lain . Hahaha . aumm . 

Sofia lawan dkt mana ? Aduh . Lupa ah , Tapi dkt sungai besi . Tak silap lah , Budak budak kawad semua sporting . Kak bella , kak azie , kak mai , kak opie , kak owish , kak hajar . Its fun ! Serius talk . Dalam bas semua gila gila . Comel je . Hahaha . Sampai je sana . Serius teruja gila . Sekolah sekolah lain ramai yg hantar . Then tahu tak baju St. John yg mcm bulan sabit merah tu . Argh ! Cantik gila ah . Serius . cuma sekolah sofia tada :'/ 

sob sob . hihihi . Then dalam 8 lebih mcmk tu , budak budak perempuan nak start kawad dah . Hm , its time to fight ! Budak budak batu muda dgn sekolah lain start start start kawad . Dalam pukul 4 lebih mcm tu , kiteorng semua berkumpu utk dgr penguguman ...

Time penguguman pemenang tu . Aduh , SMAKL je yg asyik memang . Senang ckp dia congker semua ah . Hahaha . Then kiteorng semua dah mcm pasrah ., sbb kiteorng punya berterabur . serius talk . memang ta cantik ah . hmmmm :'/ sedih . then tiba tiba , secara tiba tiba ada ckp "pemenang utk GO perempuan...... SMK BATU MUDA" apa lagi ., budak bomba semua lompat lompat ah . Yelah . Memang kan ? siapa tak sukaa . *dance*

dlm pukul 5 semua sekolah gerak nak balik :') Tahu tak ? KEDET BOMBA PEREMPUAN sahaja antara 5 team tu yg bawak kemenangan tu ? Hello ? walaupun tempat ketiga , ianya bawak jugak ok ? dari tada . Act tahu tak kenapa kiteorng menang ? sbb kiteorng bomba perempuan lawan dgn 5 sekolah je . yg krs , pengakap semua 21 sekolah , 15 sekolah . susahlah kan ? tapi . ALHAMDULILLAH lah . dgn izin ALLAH kiteorng menang :')

Itulah cerita diaaaa .............. Serius . Tahun ni sofia cuba benda yg baru . dan ianya sagt seronok . Hahaha , korang pun cubalah eh ? Btw tahu tak ? tengku , comel sgt time dia pakai baju KRS dia . tapi kat sana ta boleh date dgn diaaaaaa . sbb cikgu sabarina marah :'/ sedih nyaaa weh :((( haha , tapi takpe . yg penting pergi sama sama . dan tahu apa yg dia dah buat :') Hmm . Hihihi ,

Okeylah . sampai sini jelah sofia type . lengguh weh . nanti sofia update lagi okey ;) 
Salam Berhenti .
Sofia xxx




WELCOME WELCOME WELCOME TO MY BLOG ! Nice to see you in blog . Enjoy with all my stories :).

CURRENTLY : I'm so cute 
MOOD : not that happy.


Life Scene
The Author
YOU KNOW WHAT ? THAT I'M SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTE >.<.
Tranana ~ OMG :'3 Seriusly , Im not ready yet :'(